De reflectie in de spiegel

De reflectie in de spiegel

Soms kijk je in de spiegel en ben je niet helemaal blij met wat je ziet. Dat is natuurlijk heel erg vervelend. Het liefst zitten we allemaal goed in ons vel en zijn we blij met onze reflectie. Maar als dat niet zo is, is dat ook het einde van de wereld niet. Soms leren we accepteren wat we zien en anders kiezen we voor een andere oplossing. In deze blog vertel ik hier meer over. Lees je mee?

Goed gevoel, wanneer dan ook

Uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat jij je goed voelt in het lijf dat je hebt. Waar je ook bent en hoe de situatie zich ook voordoet. Ben je onzeker over bepaalde uiterlijkheden? Dan heeft het soms zin om samen met een coach te werken aan waar deze onzekerheden vandaan komen en hoe je ermee om kunt gaan. Als de oorzaak van onzekerheden dieper ligt, kan dit nodig zijn.

Waarom iets extra’s?

Maar soms kun je ook kiezen voor iets extra's, bijvoorbeeld door een cosmetische ingreep te laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een haartransplantatie. Dit wordt steeds vaker gedaan door mensen, zowel mannen als vrouwen. Je kan kiezen voor iets extra's als je merkt dat de onzekerheid je belemmert in je leven of omdat je denkt dat het gewoon mooier is. Soms is die laatste motivatie al genoeg, en dat is prima.

Hoe, wat en waar?

Voor een cosmetische ingreep zoals een haartransplantatie hoef je niet altijd in Nederland te zijn. Soms kun je ook naar het buitenland gaan, kies dan bijvoorbeeld voor een haartransplantatie Istanbul, Bij Dr. Cinik bijvoorbeeld. Steeds meer mensen doen dit. Men kan hier verschillende redenen voor hebben, zoals de redenen die ik eerder al noemde.

Even opletten

Zoals bij iedere ingreep, is het belangrijk dat je van tevoren goed onderzoekt bij wie je een afspraak plant. Wanneer je een kliniek gevonden hebt waar je een goed gevoel over hebt, is het belangrijk om met hen in gesprek te gaan en je wensen en verwachtingen te bespreken. Alleen zo krijg je een duidelijk beeld van wat er mogelijk is. Daarnaast is het natuurlijk allerbelangrijkst dat je bij een kliniek terecht kan die betrouwbaar is.

Lief voor jezelf

Wat je reden ook is, en wat je ook precies aan jezelf wilt laten doen, uiteindelijk is de liefde voor jezelf het allerbelangrijkst. Maar het is natuurlijk fijn als je in de spiegel kijkt en jezelf kan toelachen.

Previous post Voorbereiding voor een puppy
Next post Hoe je bestaande woning op te knappen: stappen voor succes!