Een Polaroid optie waar je nog niet aan gedacht hebt

Een Polaroid optie waar je nog niet aan gedacht hebt

Polaroid camera’s ken je vast wel. Een polaroid camera geeft je een uitgeprinte foto direct nadat je hem hebt gemaakt, hoe leuk is dat? Dit doet de camera door middel van een doka in de camera (donkere kamer), lichtgevoelige chemicaliën en een fotorolletje. De foto’s werden vroeger al zo gemaakt, maar tegenwoordig is het weer helemaal in om dit te gebruiken. Erg leuk, al zeggen we het zelf. Natuurlijk moet je ons niet op ons woord geloven, maar zelf op ontdekking gaan. Die ontdekkingsreis willen wij graag stimuleren. We willen je meegeven dat je die ontdekking moet aangaan en dat de opties eindeloos zijn. Daarom vertellen we je in deze blog dan ook maar al te graag over een optie die je met Polaroid camera’s hebt waarvan je nog niet eerder hebt gehoord en niet had durven dromen dat hij bestond. 

Custom frames

De Polaroid foto’s krijg je direct nadat je een foto hebt gemaakt, of dit nu met of zonder flits hebt gedaan. Dit wist je misschien al of dit heb je al hierboven gelezen. Wat je nog niet weet, is dat je de omlijsting om de foto waarvan jij denkt dat hij altijd wit of zwart is, zelf kunt maken. Dit kun je bijvoorbeeld doen voor een zogeheten Polaroid evenement. Wat houdt nou zo’n Polaroid evenement in dan? Nou, met een Polaroid evenement personaliseer je als het ware je foto’s die je maakt met je Polaroid camera. Je kunt een activerings kit bestellen waarmee je de gaafste en meest unieke foto’s schiet voor elke gelegenheid. De keuze is reuze voor zo’n dergelijke kit. Je kunt het helemaal naar wens aanpassen, niets is te gek. Dit wordt door sommigen ook wel een instant photo frame genoemd. 

Hoe kun je dit inzetten? 

Je kunt die custom frames heel gemakkelijk inzetten. Allereerst moet je weten dat je ze niet in de Polaroid camera stopt. De zogeheten ‘film’ is gevoelig voor licht en zou tijdens het maken van de foto kunnen beschadigen. Wat je doet is het volgende; je maakt een foto, drukt hem af en vervolgens plak je de frames op de foto’s. Je ziet het verschil niet en je hebt toch een hele leuke, unieke foto. Hoe je dit verder inzet is aan jou, maar dit is in ieder geval een hele leuke manier om een nog meer persoonlijke touch te geven aan je foto’s

Previous post Alles over chocolade shoppen
Next post NH hotels maken jouw groepsvakantie compleet