NH hotels maken jouw groepsvakantie compleet

NH hotels maken jouw groepsvakantie compleet

Heb je besloten om met jouw vrienden op vakantie te gaan? Het organiseren van een groepsvakantie is een ontmoedigende taak als je niets vooraf bespreekt. Tussen iedereen tevreden houden en het vinden van de perfecte bestemming, zijn er veel factoren die bijdragen aan het naadloos plannen van een groepsvakantie. Gelukkig zijn er hier 3 top tips aangegeven om je op weg te helpen en waarmee je mogelijk ook kunt besparen! Gebruik deze basistips voor je volgende groepsvakantie.

Wijs een groepsleider aan

Het beste is om één persoon te benoemen tot groepsleider en die is het centrale aanspreekpunt! Een groepsleider onderhoudt de communicatie met de groep en zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van de planning. Deze persoon regelt de reservering bij het vliegmaatschappij en het hotel en zorgt ook voor de activiteiten die gedaan zullen worden. Eén aanspreekpunt voor de groep voorkomt verwarring en zorgt voor een betere communicatie. De groepsleider zal inderdaad wat extra werk moeten verzetten voor en tijdens de vakantie, maar er zijn veel voordelen aan verbonden. Het belangrijkste voordeel hierbij is dat er geen verwarring zal zijn en alles zal vlot en volgens planning verlopen.

Vergelijk de accommodatie prijzen

De beste reiswebsites bieden een vergelijking van hotelprijzen per locatie. Bekijk eerst goed welke hotels voordelige prijzen hebben en ga ook na wat de transportkosten naar het centrum zal zijn. Veel van de hotels hebben ook speciale kortingen voor groepsboekingen. Maak gebruik van alle kortingen die je ontvangt tijdens het plannen van de groepsreis. Hotels munchen hebben bijvoorbeeld aantrekkelijke prijzen. Ook is een NH hotel een aanrader voor een groepsreis. 

Geniet van groepskortingen

De persoon die de reserveringen plaatst is niet de enige die voordelen krijgt! Wanneer je voor een grote groep reserveert kan je in aanmerking komen voor de hele leuke kortingen:

  • Kortingen bij het reserveren van accommodatie voor de hele groep op één plek.
  • Gevalideerde offertes ontvangen, waarbij je de mogelijkheid hebt om binnen een bepaalde tijd de aangeboden reisopties te bekijken en te reserveren volgens het vermelde tarief. Van deze mogelijkheid kan de hele groep gebruik maken.
  • Kortingen op groepsactiviteiten en vervoer.

Het is namelijk zo dat alle groepsvoordelen verschillen per touroperator, resort en groepsgrootte. Probeer ook een reisagent te vragen om je te helpen met het zoeken van voordelige pakketten.

Previous post Een Polaroid optie waar je nog niet aan gedacht hebt
Next post Lekker in je vel voelen, hoe begin je?